Tradarea ep 15





Tradarea ep 15,Tradarea ep 15 Rezumat online,Tradarea ep 15 Rezumat Serial Turcesc,Tradarea episodul 15 Serial subtitrat la Kanal D.

Din cauza condițiilor vitrege în care sunt nevoiți să stea, Osman și Hasefe se îmbolnăvesc, iar Osman face febră și începe să aiureze. Bătrânul pescar, după o discuție cu Ali, vine la Cemile să-i ofere un ajutor, dar ea îl refuză. Din când în când apare prin preajma casei lor un bărbat necunoscut călare pe un cal. Hasefe se sperie de el și de câte ori îl vede, stinge becul ca el să creadă că nu e nimeni în casă.

 Într-o dimineață, necunoscutul o urmărește îndeaproape pe Aylin, iar ea îl alungă. Într-o seară la restaurant, Ali îi spune Carolinei că ar vrea să-l ia pe Osman la ei iar Carolin face gălăgie întorcând toate privirile după ei, că nu vrea să audă de Cemile și de copiii ei. Când Ali țipă la rândul lui să tacă, Carolin îi amintește de faptul că Cemile este liberă doar datorită ei. Cu acest șantaj adus din nou în discuție, Ali se potolește pentru moment. Însă a doua zi Cemile primește o scisoare de la Ali și plângând îi face valiza lui Osman. Mete este venit acasă pentru scurt timp, până când probabil începe procesul împotriva lui. Osman și Cemile ajung la Ali, dar când copilul înțelege că nu o va mai vedea pe mama lui, refuză să rămână cu tatăl său, lipindu-se de poalele lui Cemile.

Share this article :

.
 
TURKEY - Copyright © 2011. Tradarea Serial Rezumat - All Rights Reserved
Powered by Blogger