Tradarea ep 120





Tradarea ep 120,Tradarea ep 120 Rezumat online,Tradarea ep 120 Rezumat Serial Turcesc,Tradarea Serial episodul 120 subtitrat la Kanal D.

 Mete nu vrea sa se predea. Politia ii lasa pe Cemile si Arif sa intre pentru a discuta cu Mete.Arif le povesteste politistilor ca ei nu au stiut ce s-a intamplat in cladirea aceea si cati oameni au fost torturati.Tigrul dupa ce a iesit a inceput sa-i ameninte familia lui Mete. Gozde s-a razbunat pe Tugrul si l-a impuscat. Mete s-a intors acasa si toata lumea a fost fericita. Mete a redevenit baiatul glumet de dinainte.Carolinvrea sa plece din Istambul cu Mustafa dar acesta reuseste sa fuga si merge acasa la Cemile. Carolin vine la Cemile dupa Mustafa dar baiatul n-o vrea. Acesta ramane acasa la bunica Haseffe. Cemile si Arif primesc o vizita de la bunicul care o cere in casatorie pe bunica Haseffe.Acestia vin toti acasa la Haseffe si bunicul ii spune ca el e singur ea singura si ar trebui sa-si imparta batranetea impreuna.
Mete s-a intalnit cu Necati prietenul lui de trupa. Soner si Bahar s-au casatorit. Toata familia a redevenit fericita si implinita. Bunica Hasefe statea suparata ca bunicul nu vine. Acesta in cele din urma a venit cu cimpoiul si au facut o nunta ca in povesti.

Share this article :

.
 
TURKEY - Copyright © 2011. Tradarea Serial Rezumat - All Rights Reserved
Powered by Blogger